0721.971.942 contact@artthewood.ro

O multitudine de posibilitati

Printre serviciile noastre se numără designul personalizat, unde colaborăm strâns cu clienții pentru a înțelege exact ceea ce își doresc și pentru a dezvolta un concept unic și potrivit. Apoi, folosind abilitățile noastre artizanale și materialele de cea mai bună calitate, creăm obiecte de lemn frumoase și durabile.

PROIECTARE

Indiferent dacă aveți nevoie de elemente decorative, mobilier personalizat sau orice alte obiecte din lemn, serviciile noastre de proiectare vă asigură că veți obține un produs final unic și de înaltă calitate.

Îmbinăm dorințele voastre, cu posibilitatea de a reda în realitate un produs corespunzător și încercam să realizăm produse inedite, unice.

DEBITARE ȘI PERSONALIZARE LASER + CNC

Avand la dispozitie aparatura moderna, putem atat debita folosind diverse tehnologii de tăiere automată.

Debitarea laser este ideală pentru obiecte mici și detaliate.

Putem debita cam orice tip de lemn, placaj, plexiglass, hârtie, carton sau piele, dar nu mai groase de 8mm.

Cu ajutorul CNC-ului cu freză, proiectele se pot diversifica, așadar așteptăm să ne spui ce ai nevoie și ne gândim la soluții

Răspundem provocărilor și adițional debiatării, putem bineinteles și să montăm piesele rezultate.

SOLUȚII HORECA

Oferim soluții creative de decorare pentru spațiile HORECA.

Utilizarea lemnului și plexiglasului permit crearea unor obiecte deosebit de atrăgătoare, care să se potrivească cu designul și conceptul locației dumneavoastră. Suntem specializați în produse unice, pe care le putem proiecta împreuna atât la nivel de design, cât și la nivel de funcționalitate.

Așadar, putem oferi platouri de servire și tocătoare de orice formă și dimensiune, coastere, cutii pentru servire, suporturi pentru solnițe, meniuri, suporturi cu diverse funcții, cât și piese realizate pentru ocazii speciale.

SIGNALISTICĂ

Realizăm indicatoare personalizate pentru a ghida clienții în spațiul dumneavoastră HORECA.

Acestea pot include indicatoare de direcție, instrucțiuni, numere de masă sau chiar și panouri și indicatoare exterioare.

Suntem încântați să folosim plexiglass și solutii de iluminare pentru a realiza elemente decorative deosebite și casete luminoase care pot fi controlate prin telecomandă sau aplicație de pe telefon.

PRODUSE CORPORATE & EVENIMENTE

Oferim, de asemenea, o gamă diversă de produse corporate, trofee, insigne, medalii și alte decorațiuni personalizate, potrivite pentru evenimente speciale și activități corporative.

Fie că organizați o conferință, o ceremonie de premiere sau un team-building, avem soluțiile potrivite pentru a vă ajuta să marcați și să sărbătoriți momentele importante într-un mod distinctiv și memorabil.

PREZENTĂRI & ACTIVITAȚI INTERACTIVE PENTRU COPII

Suntem încântați să oferim prezentări și activități interactive pentru copii, inclusiv ateliere de lemn.

În cadrul acestor experiențe unice, copiii vor avea oportunitatea să descopere și să se implice în procesul de realizare a obiectelor din lemn, dezvoltându-și creativitatea și abilitățile practice într-un mod distractiv și educativ.

Ai intrebări?

Folosește formularul de mai jos

Sau sună-ne la 0721 971 942

Unde ne găsești?

Splaiul Unirii 160,
Sector 4, București,
Incinta Nod Makerspace

Deschide Google Maps

 

CUM NE POȚI CONTACTA?

contact@artthewood.ro

0721 971 942